Skip to content

Vertel uw wensen op het gebied van transport en wij gaan voor u aan de slag. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze professionele service!

Rapide Bevrachting B.V. is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende soorten en maten van watertransport. Of het nu gaat over één enkel transport of over een complete transportovername van grotere omvang, door de diversiteit van onze schepen in tonnage (300 ton – 5000 ton), afmetingen en soort schip, hebben we voor elk transport een oplossing, of creëren we een oplossing. Door deze diversiteit kunnen wij op elke vaarweg die beschikbaar is uw materialen brengen.

Ook kunnen wij voor u transporten verzorgen vanaf beginfase tot eindverwerker, dat wil zeggen; voor transport / laden / transport per schip / lossen / natransport, kortom door-to-door.

Vrijwel al onze schepen en schippers zijn voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen, zoals bijvoorbeeld Ovam, Grondbank, Niwo en ADNR.

Ook zijn diverse schepen uitgerust voor het transport van vervuilde gronden en slib, de schepen zijn dan voorzien van onder andere een goedgekeurde overdrukinstallatie.

Omdat wij inmiddels circa 3.500.000 ton tot 4.000.000 ton transporteren op jaarbasis, kunnen wij vaak transporten combineren en daardoor concurrentiële prijzen hanteren naar onze klanten.

Mede door onze kennis en ervaring in de vragen van de klant en van de vaarwegen kunnen we een goede planning maken en daardoor in samenspraak met onze klanten de transporten soepel en vlot laten verlopen.

Service, klantgericht werken en een goede prijs voor de klant en transporteur staan bij ons op de eerste plaats!

Als u meer informatie wilt, of een prijsopgave voor een transport kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag 24 uur bereikbaar.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Als u meer informatie wilt of een prijsopgave voor een transport kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.
Wij zijn van maandag t/m zaterdag 24 uur bereikbaar.

Back To Top