skip to Main Content
0183 - 730 760 info@rapideshipping.nl

Vertel uw wensen op het gebied van transport en wij gaan voor u aan de slag. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze professionele service!

Vakkundig op het gebied van Bevrachting

Dankzij onze jarenlange ervaring en het blijven innoveren, zijn wij dé professionele partner voor al uw transporten over alle beschikbare vaarwegen in Europa. Dit blijkt ook uit het feit dat wij vanaf 1 januari 2019 het bevrachtingskantoor HTB-Intermodaal hebben overgenomen. Rapide Bevrachting en HTB-Intermodaal zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende soorten en maten van watertransport. Of het nu gaat over één enkel transport of over een complete transportovername van grotere omvang, wij nemen al uw ideeën en vragen even serieus. Door de diversiteit van onze schepen in tonnage, afmetingen en soort schip, hebben we voor elk transport een oplossing, of creëren we een oplossing.

Wij staan garant voor flexibiliteit en betrouwbaarheid

Vrijwel al onze schepen en schippers zijn voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen, zoals Ovam, Grondbank, Niwo, GMP en ADNR.

Ook zijn diverse schepen uitgerust voor het transport van vervuilde gronden en slib, de schepen zijn dan voorzien van onder andere een goedgekeurde overdrukinstallatie.

Door het inschakelen van onze professionals wordt indien gewenst het volledige proces, van begin tot eind, door ons uit handen genomen. Zo kunnen wij voor u een door-to-door oplossing aanbieden:

  • Voortransport
  • Laden van het schip
  • Transport per schip
  • Lossen van het schip
  • Natransport

Mede door onze kennis van de vaarwegen kunnen wij goed inspelen op alle vragen en wensen van onze klanten. Hierdoor ontstaat in samenspraak met onze klanten een goede en overzichtelijke transportplanning zodat de scheepslading soepel en vlot op de eindbestemming geleverd wordt.

Rapide transporteert jaarlijks vele tonnen goederen door heel Europa, daardoor kunnen wij veel transporten combineren en sterke concurrentiële prijzen hanteren naar onze klanten.

Service, klantgericht werken en een goede prijs voor de klant en transporteur staan bij ons op de eerste plaats!

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Als u meer informatie wilt of een prijsopgave voor een transport kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.
Wij zijn van maandag t/m zaterdag 24 uur bereikbaar.

Back To Top