Skip to content

Vertel uw wensen op het gebied van transport en wij gaan voor u aan de slag. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze professionele service!

De experts in het bevrachten van schepen

Vakkundig op het gebied van bevrachten

Dankzij onze jarenlange ervaring en het blijven innoveren, zijn wij dé professionele partner voor al uw transporten over alle beschikbare vaarwegen in Europa. Dit blijkt ook uit het feit dat wij vanaf 1 januari 2019 het bevrachtingskantoor HTB-Intermodaal hebben overgenomen. Rapide Bevrachting en HTB-Intermodaal zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende soorten en maten van watertransport. Of het nu gaat over één enkel transport of over een complete transportovername van grotere omvang, wij nemen al uw ideeën en vragen even serieus. Door de diversiteit van onze schepen in tonnage, afmetingen en soort schip, hebben we voor elk transport een oplossing, of creëren we een oplossing. Ook voor klussen anders dan bevrachten, bijvoorbeeld het baggeren van havens, zijn wij uw partner.

Wij staan garant voor flexibiliteit en betrouwbaarheid

Vrijwel al onze schepen en schippers zijn voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen, zoals Ovam, Grondbank, Niwo, GMP en ADNR. Ook zijn diverse schepen uitgerust voor het transport van vervuilde gronden en slib, de schepen zijn dan voorzien van onder andere een goedgekeurde overdrukinstallatie. Door het inschakelen van onze professionals voor het bevrachten wordt indien gewenst het volledige proces, van begin tot eind, door ons uit handen genomen. Zo kunnen wij voor u een door-to-door oplossing aanbieden:

  • Voortransport
  • Laden van het schip
  • Transport per schip
  • Lossen van het schip
  • Natransport

Mede door onze kennis van de vaarwegen kunnen wij goed inspelen op alle vragen en wensen van onze klanten met betrekking tot transport en bevrachten. Hierdoor ontstaat in samenspraak met onze klanten een goede en overzichtelijke transportplanning zodat de scheepslading soepel en vlot op de eindbestemming geleverd wordt.

Bel ons voor uitstekende transport- en bevrachtingsoplossingen over water

Rapide transporteert jaarlijks vele tonnen goederen door heel Europa, waardoor we veel transporten combineren en sterke concurrentiële prijzen hanteren naar onze klanten. Bel naar +31 183-730760 of stuur een e-mail naar info@rapideshipping.nl om te informeren over het bevrachten en transporteren. Service, klantgericht werken en een goede prijs voor de klant en transporteur staan bij ons op de eerste plaats!

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Als u meer informatie wilt of een prijsopgave voor een transport kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.
Wij zijn van maandag t/m zaterdag 24 uur bereikbaar.

Back To Top