Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Wij verzorgen uw grondtransport over water. Wat voor grond? Dat maakt ons niet uit. Meselzand, grind, zeezand, schedezand: het kan allemaal. Laat uw transportvraagstuk weten aan de ervaren medewerkers van Rapide Shipping B.V. uit Werkendam, nabij Dordrecht, en zij zoeken een passende oplossing voor het grondtransport over water.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

De experts in grondtransport over water

Als bevrachtingskantoor in de scheepsvaart dat gespecialiseerd is in transport over water, zijn wij uw partner voor grondtransport. Of u nu grindtransport geregeld wilt hebben, of uw vulzand op de juiste plaats wilt krijgen: wij regelen het voor u. Dankzij onze snelle en deskundige levering lopen uw bouwprojecten geen vertraging op. Heeft u specifieke vraagstukken of uitdagingen voor ons? Laat het weten aan onze experts. Zij zullen samen met u kijken naar de beste manier om uw grond naar de locatie te transporteren via de binnenvaart met onze uitstekende schepen.

Laat ons uw grond transporteren

De medewerkers van Rapide Shipping B.V. staan klaar om uw grondtransport over water deskundig te verzorgen. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor het baggeren van rivieren? Wij zijn van vele markten thuis. Vraag naar ons uitgebreide aanbod van diensten door te bellen naar +31 183-730760 of een e-mail te versturen naar info@rapideshipping.nl.

Contactformulier

    Back To Top