Skip to content

Historie

Rapide Shipping bestaat sinds 1995 en heeft zich in de eerste 5 jaar van haar bestaan vooral bezig gehouden met scheepvaart. In de jaren werd het domein uitgebreid met Bevrachting, Zandhandel en Dredging.

De drijvende krachten achter de onderneming zijn Dik Hovestadt en Cora Hovestadt. Dik Hovestadt is afkomstig uit een schippersfamilie, geboren en getogen aan het water, mede daardoor heeft hij veel kennis en ervaring met de binnenvaart. Cora Hovestadt is vanaf 1999 bij de onderneming betrokken, en is op de hoogte van alle ins en outs van het transport over de binnenwateren.

Door eerst samen, en nu met 7 medewerkers, zich vol in te zetten hebben zij de onderneming opgebouwd tot wat hij nu is; een groeiende onderneming die met de grootste zorg en inzet optimaal de klanten (verladers en afnemers) bedient.

Rapide Shipping is al jarenlang verbonden aan Rapide Transport & Logistics SRL. Deze onderneming is met een eigen vloot actief in de regio Roemenië, de activiteiten bestaan uit baggerwerken en logistiek.

Logo HTB Intermodaal

Sinds 2019 is HTB-Intermodaal BV ook een onderdeel van Rapide Shipping en samen transporteren ze vele tonnen goederen over de waterweg.

Rapide Shipping is meer en meer een all-round platform geworden voor alle transporten over water, baggerwerken/zandwinning en zandhandel.

Motto is: “Kan niet, bestaat niet; waar een wil is, is een weg!” Rapide Shipping zoekt samen met de klant de beste oplossing voor elke vraag!

Directie

Dik Hovestadt
Directie

Cora Hovestadt

Cora Hovestadt
Directie

Medewerkers

Daniël Beukema
Bevrachter

Johan Verheij

Johan Verheij
Bevrachter

Bert-Jan Vink

Bert-Jan Vink
Bevrachter

Sander van den Heuvel

Sander van den Heuvel
Bevrachter

Deedee Hordijk
Assistente bevrachter

Sonja Staal
Administratie

Back To Top