Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Vulzand of ophoogzand kunt u voor een scherpe prijs inkopen bij Rapide Shipping B.V. uit Werkendam, nabij Dordrecht. Rapide Shipping levert zowel losgestort als zand per ton of grotere hoeveelheden, waardoor we u altijd passend van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd welke zandsoort het meest geschikt is voor uw klus? Vraag dan vrijblijvend om meer informatie en advies op maat bij een van onze medewerkers!

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Vulzand kopen voor een lage prijs

Als u vulzand of ophoogzand  voor een goede prijs wilt kopen, bent u bij ons in goede handen. Dit zand moet een groot dragend vermogen hebben om bijvoorbeeld de huizen, terrassen en parken die erop worden gebouwd, te kunnen dragen. Bij Rapide Zandhandel zijn we al jaren gespecialiseerd in het verhandelen van zand en weten we exact welk type zand u het best kunt gebruiken voor uw klus. Vulzand voor een lage prijs bestelt u bij ons! Naast vulzand bent u bij ons ook in goede handen voor het transport van grind.

Bestel uw vulzand vandaag nog

Om de prijs van uw vulzand te kunnen bepalen, berekent u de hoeveelheid kuub die u nodig heeft. Dit kan heel eenvoudig door de lengte, breedte en hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Wanneer u het exacte aantal kuub vulzand weet, kunnen we voor u de prijs berekenen en kijken welke zandsoort het goedkoopst voor u is. Zou u graag een prijsopgave willen laten maken of twijfelt u nog over het soort zand? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@rapideshipping.nl of door te bellen naar +31 183-730760.

Bestel direct vulzand en andere zandsoorten tegen een lage prijs!

Contactformulier

    Back To Top