Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Als uw rivier steeds verder dicht dreigt te slibben, dan is het hoog tijd om deze te laten baggeren. Bij Rapide B.V. uit Werkendam, nabij Dordrecht, bent u hiervoor in goede handen. Wij hebben veel ervaring in het baggeren van rivieren, en hebben deze ervaring opgedaan in de rivier de Donau. Hoewel we veel actief zijn in Roemenië, zij wij overal in Europa inzetbaar.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Een rivier baggeren doen wij met uitstekende schepen

Er is niets zo vervelend als vertraging van goederen of vracht. Dat is een risico wanneer rivieren dichtslibben, om over schade aan de schepen nog maar te zwijgen. Wanneer u ons inschakelt om een rivier te baggeren, profiteert u van onze uitstekende baggerschepen. Met onze sleephopperzuiger maken we de bodem van de rivier vrij. Of hier nu zand, klei, slib, grind of ander afval ligt: wij krijgen het van de bodem. Deze werkwijze passen wij ook toe bij het uitbaggeren van havens, indien u ons daar ook voor wilt inschakelen.

Laat ons uw rivieren vrij maken

Onze bemanning staat klaar om uw rivier te baggeren. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 183-730760 of door een e-mail te versturen naar info@rapideshipping.nl. Wij vertellen u graag over de werkwijze van Rapide B.V., onze schepen en geven u een prijsindicatie voor uw klus. Ook als bevrachter in de binnenvaart zijn we graag uw partner.

Contactformulier

    Back To Top