Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Slibt uw haven langzaam maar zeker dicht en heeft u een partner nodig om deze te baggeren? Vertrouw dan op de uitstekende diensten van Rapide Shipping B.V. Met onze uitstekende diensten is het zand, slib, afval, plantenresten of wat het ook is dat uw haven doet dichtslibben verholpen en kunnen de schepen weer goed aanmeren en wegvaren.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Laat ons uw haven baggeren

Rapide Shipping B.V. uit Werkendam, nabij Dordrecht, is ervaren in het regelen van speciaal vrachttransport over water. Daarnaast zijn actief in baggeren, overal in Europa. Met een sleephopperzuiger regelen wij het baggeren van uw haven. Met de grote en krachtige pompen van dit schip wordt de bodem van de haven vrijgemaakt. Heeft u naast de haven ook een expert nodig voor het baggeren van rivieren? Ook dan bent u bij ons in goede handen. Dankzij onze diensten kunnen uw eigen schepen, of de schepen van uw cliënten, weer gebruik maken van uw haven zonder vrees voor schade of blokkade.

Schakel ons in voor uw haven

Wij maken graag uw haven vrij. Neem contact met ons op en bel naar +31 183-730760 of verstuur e-mail t naar info@rapideshipping.nl om te informeren naar de mogelijkheden voor het baggeren van uw haven, onze prijs en onze werkwijze. Onze medewerkers en onze baggerschepen staan tot uw dienst!

Contactformulier

    Back To Top