Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Bent u op zoek naar een ervaren bevrachter om uw vracht te vervoeren via de binnenvaart? Bij Rapide Shipping B.V. bent u in goede handen. Ons bedrijf uit Werkendam, nabij Dodrecht, heeft jarenlange ervaring in de scheepstransport. Of het nu zand of goederen zijn dat u wilt transporteren, met ons bedrijf als bevrachter voor de binnenvaart komt alles goed met uw vracht.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid bij deze bevrachter voor de binnenvaart

Als u een bedrijf zoekt voor speciaal transport van goederen over het water via de binnenvaart, dan zij wij uw partner. Als bevrachter in de binnenvaart zijn wij in staat om een divers scala aan goederen te transporteren. Hierbij kunt u denken aan:

Uiteraard zijn er nog veel meer transportmogelijkheden bij ons bedrijf. Als u uw wensen kenbaar maakt aan ons, dan gaan wij aan de slag met vinden van een passende oplossing voor uw transportvraagstuk.

Schakel onze bevrachters in

Onze medewerkers staan klaar om uw bevrachter in de binnenvaart te zijn. Voor onze diensten neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 183-730760 of een e-mail te versturen naar info@rapideshipping.nl. De ervaren medewerkers van Rapide Shipping B.V. vertellen u graag meer over onze expertise en onze diensten.

Contactformulier

    Back To Top