Skip to content

✔ Vlot transport over water

Verhandeling en bevrachting

Binnenvaart in Europa

Rapide Shipping uit Werkendam ontzorgt u graag van het grindtransport voor uw bouwwerkzaamheden in Vlaanderen. Wij verzorgen het transport, indien gewenst, van start tot eindbestemming, inclusief transport over water. Door met ons samen te werken, geniet u van een optimale dienstverlening gericht op uw tevredenheid.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Zorgeloos grindtransport dankzij onze expertise

Wanneer u grind nodig heeft voor werkzaamheden, kan u bij ons terecht om uw grind te kopen en te laten vervoeren naar diens eindbestemming. Als expert in de bevrachting zorgen wij voor een snel en efficiënt grindtransport zodat u zich kan bezighouden met uw core business. Heeft u voor uw werken ook grond en bijhorend transport nodig? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Op die manier bestelt u eenvoudig uw benodigdheden bij hetzelfde bedrijf. Onze zandschepen staan paraat voor uw grindtransport. Daarnaast vertrouwt u ook op ons deskundig advies. Wij helpen u graag om het juiste product voor uw werken te vinden.

Vertrouw op onze expertise

Schakelt u ons graag in voor uw grindtransport? Wij staan alvast klaar om uw transport in te plannen bij een van onze schepen. Onze uitgebreide vloot garandeert het juiste schip voor uw lading en bestemming. Wij transporteren in heel Europa. Contacteer ons bij vragen gerust via ons contactformulier.

Contactformulier

    Back To Top