Skip to content

✔ Vlot transport over water

Verhandeling en bevrachting

Binnenvaart in Europa

De zandschepen van Rapide Shipping in Werkendam staan klaar om het transport over de binnenvaart in goede banen te leiden. Wij verzorgen zandtransport over water vanuit Vlaanderen naar verschillende eindbestemmingen in heel Europa. U kan op ons rekenen voor een vlot en efficiënt maritiem transport en een uitstekende service. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Verschillende zandschepen voor transport via de binnenvaart

Dankzij onze uitgebreide vloot kunnen wij steeds het juiste schip voorstellen voor uw zandtransport over water. Als bevrachtingskantoor hebben wij veel ervaring met maritiem transport en het verhandelen van verschillende grondsoorten. Wanneer u ons inschakelt voor uw grondtransport over water, kan u bovendien de nodige grond bij ons aankopen. Zandtransport over water heeft vele voordelen, zoals een snellere levering en een lagere kostprijs. Daarnaast zorgen wij steeds voor de meest efficiënte oplossing voor uw levering, zodat u zo economisch mogelijk bezig bent. Ook ecologisch gezien is zandtransport over water een zeer goed idee. Onze zandschepen voor de binnenvaart hebben verschillende formaten, zodat we ook op kleine waterwegen zorgeloos kunnen manoeuvreren. Heeft u een ongewone lading? Wij verzorgen graag uw bijzonder transport over water, zodat u zich kan bezighouden met uw core business.

Geniet van een zorgeloze levering

Wij bieden een volledig dienstenpakket aan betreft zandhandel, van voorlevering tot het effectieve zandtransport over het water en zelfs het natransport. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw lading op de juiste eindbestemming geraakt. Schakel ons vandaag nog in en wij zorgen ervoor dat een van onze zandschepen klaarstaat om uw transport over de binnenvaart te voorzien. Contacteer ons via ons contactformulier of bel ons op 0183 730 760 voor meer informatie.

Contactformulier

    Back To Top