Skip to content

✔ Vlot transport over water

Verhandeling en bevrachting

Binnenvaart in Europa

Bent u op bezoek naar een bedrijf dat u kan helpen met uw bijzonder transport over water vanuit Vlaanderen? Dan is Rapide Shipping uit Werkendam uw ideale zakenpartner. Wij hebben reeds vele jaren ervaring in het transport over water en gaan dan ook geen uitdaging uit de weg. Voor een oplossing op maat klopt u bij ons aan!

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Vlot bijzonder transport over water

U schakelt ons zorgeloos in voor een volledige ontzorging van uw transport. We maken een aangepast plan op, waarbij u kan kiezen welke taken wij van u overnemen. Kiest u voor een totaalpakket van voor- tot natransport? Of heeft u enkel onze diensten nodig voor het vervoer over water? Het kan allemaal. Onze vloot heeft bovendien verschillende schepen, waardoor wij ook kleine vaarwegen moeiteloos aandoen. Voor het bijzonder transport over water kan u rekenen op een correcte aanpak. Van grind tot een weegtoren, een transportband of tanks: wij vervoeren het allemaal voor u.

Contacteer ons

Wilt u onze diensten als bevrachter op de binnenvaart inschakelen? Wij staan klaar om een aanpak op maat te voorzien. Contacteer ons gerust door te bellen naar 0183 730 760 of via ons contactformulier. Ook bij vragen in verband met uw bijzonder transport over water, bieden wij u graag een professioneel antwoord en advies.

Contactformulier

    Back To Top