Skip to content

✔ Vlot transport over water

Verhandeling en bevrachting

Binnenvaart in Europa

Heeft u een partner nodig die vervoer over water in Vlaanderen en ver daarbuiten voorziet? Dan bent u bij Rapide Shipping uit Werkendam aan het juiste adres! Met een uitgebreide vloot verzorgen wij het transport van uw ladingen in heel Europa. Wij hebben steeds een oplossing voor uw transportnoden.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Zorgeloos vervoer over water

Bent u benieuwd hoe wij uw vervoer over water zo efficiënt regelen? Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de Europese waterwegen door en door. Wij weten welke wegen bevaarbaar zijn door welke schepen in onze vloot. Daarbovenop kunnen wij zowel het voortransport, het laden en lossen en het natransport van uw lading verzorgen. U hoeft zich geen zorgen te maken. Wij brengen uw lading naar de gewenste eindbestemming. Wij werken vooral met bouwmaterialen, maar ook bijzonder transport over water behoort tot ons dienstenpakket. Onze zandschepen staan dan weer klaar om verschillende soorten zand, slib, kalksteen en mengpuin te vervoeren. Kortom, wat uw lading ook is, wij voorzien graag diens vervoer over water.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u ontdekken wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Wij bespreken graag alle mogelijkheden voor het vervoer van uw materialen over water. Ons motto voor bevrachting en scheepvaart is niet voor niets ‘Kan niet, bestaat niet; waar een wil is, is een weg!’ Bel ons op 0183 730 760 of stuur een e-mail naar info@rapideshipping.nl om een afspraak in te plannen.

Contactformulier

    Back To Top