Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Voor het speciaal transport van uw goederen over het water, schakelt u Rapide Shipping B.V. in. We beschikken over een multifunctioneel schip dat ook geschikt is voor vervoer over kleinere vaarwegen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook over het kanaal Brussel-Charleroi varen. Wat voor soort goederen u ook over water wilt laten vervoeren, wij bieden u speciaal transport op maat aan. We beschikken over het nodige materieel en ontzorgen u volledig in het speciaal vervoer over water. Zo kunt u zich volledig blijven richten op uw corebusiness. Wij zijn grotendeels gespecialiseerd in het speciaal vervoer van diverse (bouw)materialen over water, van grind tot aan granulaten. Vraag direct naar de vele mogelijkheden bij Rapide Shipping B.V.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Speciaal transport over water: geen uitdaging uit de weg bij uw vervoer

Bij Rapide Shipping B.V. gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Wij zijn dan ook uw ideale partner voor betrouwbaar en veilig speciaal transport over water. Ongeacht het te vervoeren goed, bieden wij u maatwerk. We beschikken niet alleen over een geschikte vloot, maar ook over personeel met vakmanschap en de jarenlange ervaring op het gebied van speciaal transport over water. We weten als geen ander dat speciaal vervoer nooit hetzelfde is, of het nu over water of over land gaat. Juist daarom bieden wij iedere klant maatwerk.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij Rapide Shipping B.V. of over ons speciaal transport over water? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Ons team gaat graag met u in gesprek en schakelt voor u de juiste vakmensen en middelen in.

Contactformulier

    Back To Top