Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Wanneer u zand wilt laten vervoeren over het water bent u bij Rapide Shipping B.V. op het juiste adres. Naast het verschepen van zand, verhandelen wij ook diverse soorten van dit materiaal. Van oudsher zijn wij een bedrijf gespecialiseerd in scheepsvaart. Echter hebben wij ons portfolio de laatste jaren ook voorzien van zandhandel. Door de kennis en kunde van deze twee verschillende diensten te combineren bent u bij ons verzekerd dat wij uw ideale partner zijn voor het vervoeren van uw zand over water.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Uw zand laten vervoeren over water laat u doen door de specialist!

Wij zorgen niet alleen voor het vervoeren van uw zand over water. Rapide Shipping B.V. heeft zichzelf de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied in het verhandelen van zand en bouwmaterialen. Zo bieden wij onder andere verschillende soorten zand aan:

  • Scheldezand of ophoogzand;
  • Zeezand, dit voor het gebruik voor in betoncentrales en asfaltcentrales;
  • Gronden en mengpuin.

Dus bent u benieuwd over de mogelijkheden die wij aanbieden over het vervoeren van zand? Dan kunt u contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 183-730760. Wij staan u graag te woord en samen bespreken we de mogelijkheden over het vervoeren van zand over water. Uw wensen staan dan ook centraal binnen onze organisatie! Wilt u biomassa of houtsnippers transporteren over water? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek!

Contactformulier

    Back To Top