Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Bevrachting binnen de scheepvaart laat u over aan Rapide Shipping B.V. Bij Rapide Shipping zijn we al sinds 1995 werkzaam in de scheepvaart en kunnen we voor u de meest uitlopende materialen en grondstoffen verschepen via watertransport. Of u nu eenmalig transport nodig hebt of graag al uw transport bij ons wilt regelen, het kan allemaal. Wij hebben de beschikking over verschillende schepen waarmee wij garant staan voor snelle levering van grote en kleine vrachten.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Bevrachting scheepvaart

Bevrachting in de scheepvaart is al jaren een specialisme van Rapide Shipping. Wij verzorgen niet alleen het transport maar ook het laden en lossen kan door ons geregeld worden. Met een flexibele en snelle inzet van diverse schepen kunnen we voor u iedere klus klaren. Daarbij staat kwaliteit altijd voorop en zijn we graag uw betrouwbare partner voor uw bevrachting in de scheepvaart.

Aantrekkelijke prijzen

Als maritiem transport expert zijn we de afgelopen jaren sterk gegroeid. Op het moment worden ongeveer 2.500.000 a 3.000.0000 ton grondstoffen op jaarbasis getransporteerd door onze schepen. Het combineren van transporten en het maken van een goede planning zorgen ervoor dat we u een uitstekende service kunnen bieden tegen concurrerende prijzen. Voor meer informatie over bevrachting in de scheepvaart, een prijsopgave en een antwoord op al uw vragen kunt u gerust contact met ons open nemen. Bel naar +31 183-730760 of stuur ons even een e-mail!

Regel de bevrachting en het transport van uw goederen via de scheepvaart direct. Neem contact met ons op!

Contactformulier

    Back To Top