Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Rapide Shipping B.V. uit Werkendam, nabij Dordrecht, is gespecialiseerd in bijzonder transport over water. Wat voor soort ladingen u ook wilt laten transporteren, wij kunnen het aan. Wij bieden altijd maatwerk, zodat u zeker weet dat u een samenwerking aangaat waarbij veilig en tijdig transport centraal staat. We beschikken over een vloot die ook ingezet kan worden op de kleinere vaarwegen in binnen- en buitenland.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Bijzonder transport over water: onze vloot

Als u ons inschakelt, ontzorgen wij u geheel. Zo kunt u zich weer volledig focussen op uw corebusiness. Wij kunnen altijd het vervoer van diverse soorten bouwmaterialen verzorgen, maar ook bijzonder transport behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we ook containers laden, vervoeren en lossen. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij ons bevrachtingsbedrijf voor bijzonder vervoer over water! Rapide Shipping B.V. beschikt over een geschikte vloot voor speciaal transport over water. Wij kennen de wateren als geen ander en gaan geen uitdaging uit de weg wanneer.

Experts in de binnenvaart

Als experts in bijzonder vervoer over water bent u bij ons in goede handen wanneer u uw goederen wilt laten transporteren via de binnenvaart. Zelfs wanneer u grond over water wilt transporteren, zijn wij uw partner. Voor elke opdracht die wij krijgen, bieden wij maatwerk. We beschikken bijvoorbeeld over een (beun)schip dat ook op kleinere vaarwegen kan navigeren. Bovendien is onze Rapide geschikt voor het transporteren van verontreinigde gronden en baggerspecie. Dit schip is namelijk uitgerust met een goedgekeurde overdrukinstallatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze transportmogelijkheden op het gebied van bijzonder vervoer over water? Wilt u ons direct inschakelen en profiteren van een uitstekende dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op! Stuur voor informatie over onze diensten een e-mail naar info@rapideshippingn.nl of bel ons via +31 183-730760. Onze ervaren kapiteins verheugen zich erop uw vracht te vervoeren.

Contactformulier

    Back To Top