Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Wilt u bijzondere objecten via watertransport laten verzorgen: dan biedt Rapide Shipping B.V. u uitkomst. Sinds 1995 bieden wij watertransport aan diverse sectoren in binnen- en buitenland. Door onze veelzijdige vloot kunnen wij vrijwel elke opdracht aan. We vervoeren voornamelijk (bouw)materialen, zoals zand, grind en granulaat. Ook hebben wij onze dienstverlening in de loop der jaren uitgebreid met zandhandel en bevrachting. Wij bieden een allround platform voor onze klanten en leveren altijd maatwerk. Wij brengen uw wensen en eisen in kaart en zorgen dat u met uw budget een passende oplossing gepresenteerd krijgt bij Rapide Shipping B.V. Vraag meteen naar de mogelijkheden!

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Bijzondere objecten watertransport: ook via de kleinere vaarwegen

Bijzondere objecten via watertransport bevrachten en vervoeren is een specialisme van Rapide Shipping B.V. Wij kunnen ook via de kleinere vaarwegen varen, waardoor wij een groot voordeel hebben ten opzichte van vloten met grote schepen met een hoge diepgang. We beschikken ook over een goedgekeurde overdrukinstallatie waardoor we ook verontreinigde gronden en baggerspecie kunnen vervoeren. Wat voor bijzondere objecten u ook via watertransport wilt vervoeren, wij bieden u een oplossing op maat.

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer direct naar de mogelijkheden bij Rapide Shipping B.V. Wij bieden u te allen tijde maatwerk. Wilt u graag meer weten? Neem dan direct contact op met onze specialisten!

Contactformulier

    Back To Top