Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Bouwmaterialen transporteren over water is de specialisatie van Rapide Shipping B.V. Wij vervoeren ieder soort bouwmateriaal en kunnen ook over de kleinere vaarwegen varen. We beschikken over een multifunctioneel schip waarmee we iedere opdracht en een relatief groot tonnage aankunnen. Wij ontzorgen u compleet en zorgen ervoor dat u zich weer kunt richten op uw corebusiness. Wij verschepen bijvoorbeeld zand, granulaten en grind met eigen schepen. Wij zijn een allround platform voor transporten over water voor veel verschillende soorten goederen. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Rapide Shipping B.V.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Bouwmaterialen transporteren over water: van maatwerk verzekerd

Bij Rapide Shipping B.V. bent u verzekerd van maatwerk als u ons inschakelt om bouwmaterialen te transporteren over water. Met onze vloot kunnen wij elke opdracht aan. Bovendien beschikken we over ervaren medewerkers die veilig en tijdig transport hoog in het vaandel hebben staan. We helpen u graag om u de juiste service te verlenen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij brengen uw wensen en eisen in kaart op basis waarvan we u een voorstel voor transport doen. Gaat u akkoord? Dan zullen wij uw bouwmaterialen transporteren over water! Heeft u nog vragen of wilt u ons direct inschakelen voor onze diensten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Contactformulier

    Back To Top