Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Voor gevaarlijk transport over water bent u op Rapide Shipping B.V. op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van professionele scheepsvaart wordt er gezorgd dat u geholpen wordt met de benodigde kennis en kunde. Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende soorten van watertransport zoals gevaarlijk transport, maar ook zand vervoeren wij over water. Wij bieden de nodige mogelijkheden aan en desgewenst kunnen wij u maatwerk aanbieden. Uw wensen en behoeftes staan voor ons hoog in het vaandel. Dit dragen wij dan ook graag uit naar de buitenwereld en natuurlijk naar onze klanten.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Gevaarlijk transport over water, schakel Rapide Shipping B.V. in!

Door de ervaring die wij hebben op het gebied van scheepvaart zijn wij vanaf het begin af aan een betrouwbare partner voor al uw transport over water. Door de jaren heen hebben wij onze werkzaamheden ook verplaatst naar onder andere: zandhandel en bevrachting, het streven van de onderneming is dan ook om een allround partner te worden voor transport over het water. Zo kunt u ons inschakelen voor gevaarlijk transport over water, maar ook voor zand kunt u bij ons terecht. Zodoende helpen wij u met al uw transport over het water!

Heeft u nog vragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld gevaarlijk transport over water, of het vervoeren van zand? Onze ervaren medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Door maatwerk te leveren wordt er gezorgd dat u op een juiste manier geholpen wordt aan de hand van uw wensen en behoeftes. U kunt ons bereiken via +31 183-730760.

Contactformulier

    Back To Top