Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Rapide Shipping verzorgd voor u het grindtransport voor al uw bouwwerkzaamheden, evenals het transport van vele andere bouwmaterialen. Van origine is Rapide Shipping B.V. een expert op het gebied van maritiem transport. Enkele jaren geleden besloten we de werkzaamheden uit te breiden om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Tegenwoordig kunt u bij ons dan ook niet alleen terecht voor maritiem transport maar ook voor de levering van diverse soorten grond en een specialistische bevrachting van uw schepen. Kortom, voor al uw zaken betreffende scheepvaart en transport bent u bij Rapide Shipping aan het juiste adres!

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Grind kopen en grindtransport

Rapide Shipping B.V. transporteert grind, zand en andere grondstoffen direct van de leverancier naar de afnemer. Uiteraard bieden we u niet alleen diverse soorten grind aan maar kunnen we tevens het grindtransport voor u verzorgen. Door de diversiteit aan grondstoffen vindt u bij ons zowel voor uw metselwerk en ophogingen de juiste soort zand. Onze medewerkers geven u graag een vakkundig advies over de verschillende soorten waardoor u altijd verzekerd bent van het juiste product voor uw werkzaamheden.

Grindtransport inschakelen

Zou u graag siergrind kopen bij Rapide Zandhandel of zou u graag gebruik maken van onze grindtransport service? Wij helpen u graag verder en verzekeren u van uitstekende kwaliteit en een snelle en betrouwbare service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. U kunt hiervoor bellen naar +31 183-730760 of stuur ons een e-mail.

Benieuwd naar onze prijzen voor grindtransport? Vraag direct een offerte aan!

Contactformulier

    Back To Top