Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor houtsnippertransport per schip? Schakel dan Rapide Shipping B.V. uit Werkendam in. Als experts in transport over water nabij Dordrecht bent u bij ons in goede handen voor het transport van uw houtsnipper- en ander houtmateriaal. Wij zorgen dat uw materiaal goed op bestemming aankomt.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Uw partner voor houtsnippertransport

Bij Rapide Shipping B.V. rekent u op excellente service. Het gehele proces van houtsnippertransport wordt door onze experts uit handen genomen. Denk hierbij aan het voortransport, laden, transport per schip, het lossen- en laden en natransport. Wij regelen het allemaal voor u. Ongeacht het soort speciaal vrachtvervoer dat u wenst voor uw transport; bij ons is het mogelijk. Van elk soort houtsnippertransport tot biomassatransport, met onze ervaren kapiteins komt het altijd aan op bestemming.

Bespreek de mogelijkheden

Bij Rapide Shipping B.V. zoeken we met u naar de beste oplossing voor elk transport. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden voor uw transport te bespreken. Bel hiervoor naar +31 183-730760 of stuur een e-mail naar info@rapideshipping.nl. Onze vakbekwame medewerkers staat u graag te woord om u verder te helpen met passend advies. Ook vertellen zij u graag meer over ons bevrachtingskantoor voor scheepvaart of over onze zandhandel.

Contactformulier

    Back To Top