Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Het transport via de binnenscheepvaart wordt op maat verzorgd door Rapide Shipping B.V. uit Werkendam, nabij Dordrecht. We beschikken over de juiste schepen om vele soorten vormen van transport over water te bewerkstelligen. We transporteren voornamelijk diverse soorten (bouw)materialen, van zand en grind tot aan granulaten. Wij bieden u altijd maatwerk. We brengen uw wensen en eisen in kaart en zorgen voor tijdig en zorgvuldig transport van uw lading via de binnenvaart. Op deze manier hoeft u zich hier geen zorgen over te maken en kunt u zich richten op uw core business.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Transport binnenscheepvaart: ook op de kleinere vaarwegen

Ook op de kleinere vaarwegen kunnen ons bevrachtingsbedrijf het transport via binnenscheepvaart verzorgen. We beschikken namelijk over een vloot waarmee we een relatief groot tonnage aankunnen en die tegelijkertijd over deze kleinere vaarwegen kunnen navigeren. Hierdoor is transport via de binnenscheepvaart geen enkel probleem voor Rapide Shipping B.V. Van maandag tot en met zaterdag is onze vloot 24 uur beschikbaar voor het transport van allerlei soorten lading via de binnenvaart! We beschikken ook over een goedgekeurde overdrukinstallatie, waardoor we ook verontreinigde grond en baggerspecie mogen transporteren. Wij zijn naast transport via de binnenvaart dus ook uw partner voor het baggeren van havens.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wilt u ons direct inschakelen voor transport in de binnenscheepvaart? Of wilt u meer informatie over onze diensten of ons bedrijf? Neem dan direct contact op met onze specialisten! Onze experts in transport voor de binnenvaart staan klaar voor al uw vragen. Stel ze door te bellen naar +31 183-730760 of door stuur een e-mail te sturen naar info@rapideshipping.nl.

Contactformulier

    Back To Top