Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

U zoekt een vrachtschip voor de binnenvaart, dan zijn wij van Rapide Shipping B.V. uw perfecte partner op het gebied van het vervoer van uw gewenste goederen. Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag en zorgen we ervoor dat uw producten op een juiste en correcte wijze wordt verscheept naar de plaats van bestemming. Een goede kwalitatieve levering staat dan ook hoog bij ons in het vaandel, zo gaat service en kwaliteit bij ons hand in hand.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Uw geschikt vrachtschip voor de binnenvaart vindt u bij ons!

Het motto van onze onderneming luidt niet voor niets: Kan niet, bestaat niet; waar een wil is, is een weg! Zodoende zorgen wij ervoor dat u altijd in uw behoeftes tegemoet gekomen wordt. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze diensten. Zo hebben wij ook een vrachtschip voor het vervoeren van goederen in de binnenvaart. Door de jaren heen hebben we naast de traditionele scheepsvaart ons ook gespecialiseerd op het gebied van:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aanbieden over het gebruik maken van een vrachtschip voor de binnenvaart? Wij vervoeren u goederen op vakkundige en deskundige wijze. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden en samen wordt bekeken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 183-730760.

Contactformulier

    Back To Top