Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Rapide Shipping B.V. heeft verschillende zandschepen in de binnenvaart beschikbaar voor het vervoer van al uw zand en bouwmaterialen. Deze zandschepen zijn ook uitstekend geschikt voor het transport van slib, grond, bagger en nog veel meer. Dagelijks varen onze schepen uit naar diverse bestemmingen in Europa om bouwmaterialen te bezorgen. Als specialist in maritiem vervoer kunt u bij ons altijd rekenen op een persoonlijke service, een uitstekende kwaliteit en een snelle levering. Ook een scherpe prijs en breed aanbod zandsoorten behoren tot onze specialisme!

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Zandschepen binnenvaart van Rapide Shipping

Rapide Shipping B.V., opgericht in 1995, is dé specialist op het gebied van transport over water. We kunnen via deze weg diverse soorten materialen verschepen zoals zand, grind, granulaten of andere ladingen. 6 dagen per week 24 uur per dag zijn onze verschillende schepen inzetbaar waardoor we op ieder gewenst moment voor u een lading kunnen leveren. Doordat we zowel kleine als grote schepen in bezit hebben, kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze zandschepen in de binnenvaart of zou u graag gebruik maken van een van onze schepen om uw vracht te vervoeren? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon +31 183-730760. Rapide Shipping B.V., uw betrouwbare partner in de scheepvaart!

Voor het inzetten en bevrachten van zandschepen van Rapide Shipping B.V. in de binnenvaart kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen!

Contactformulier

    Back To Top