Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Voor al uw zandtransport over water bent u bij Rapide Shipping B.V. aan het goede adres! Wij zijn al jaren de expert op het gebied van maritiem transport. We varen met zowel grote als kleine schepen zodat elke hoeveelheid voor u getransporteerd kan worden. Naast het transport van zand kunt u bij onze zandhandel tevens terecht voor het transport van grind en vele andere grondstoffen.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Optimaal zandtransport over water door nauwe samenwerking met leveranciers

Rapide Shipping B.V. is opgericht in 1995 met als belangrijkste werkzaamheden het verschepen van bouwmaterialen en anderen goederen. Sinds enkele jaren hebben we onze service uitgebreid met de Rapide bevrachting en zandhandel waardoor we het hele proces van inkoop tot zandtransport over water op ons kunnen nemen. Door de strakke planning en nauwe samenwerking tussen de verschillende afdelingen kunnen we u altijd een uitstekende kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen bieden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van zandtransport over water?

Wij geven graag vrijblijvend advies op maat

Als specialist op het gebied van maritiem transport zijn we ook de afgelopen jaren weer sterk gegroeid. Op jaarbasis worden door schepen van Rapide Shipping ongeveer 2.500.000 a 3.000.0000 ton grondstoffen getransporteerd. Het combineren van verschillende transporten zorgt ervoor dat we u een uitstekende service kunnen bieden tegen concurrerende prijzen. Voor vragen, meer informatie over zandtransport over water of een persoonlijk advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar +31 183-730760 of stuur ons even een e-mail, wij voorzien u dan zo snel mogelijk van een antwoord.

Contactformulier

    Back To Top