skip to Main Content
0183 - 730 760 info@rapideshipping.nl

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Rapide Shipping B.V. is het bevrachtingskantoor voor al uw transport via de scheepvaart in binnen en buitenland. Rapide Shipping is onderverdeeld in verschillende B.V.’s waarin de werkzaamheden van het bedrijf tot uiting komen. Zo verzorgen we niet alleen het transport van goederen over het water, maar zijn we tevens werkzaam in de scheepvaart en zandhandel. De activiteiten zijn gescheiden, maar hetzelfde team staat garant voor uw transport of handel waardoor u altijd op dezelfde kwaliteit en service kunt rekenen!

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Bevrachtingskantoor Rapide Shipping: uw betrouwbare partner

Rapide Shipping bestaat al sinds 1995 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende transporteur van goederen en grondstoffen over het water. Door niet alleen bezig te zijn met de scheepvaart maar de werkzaamheden uit te breiden naar de zandhandel en bevrachting zijn we inmiddels hét professionele bevrachtingskantoor in de scheepvaart geworden. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de scheepvaart of zou u graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking!

Profiteer van service op maat

Bij het bevrachtingskantoor in de scheepvaart, Rapide Shipping B.V. staan flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid hoog in het vaandel. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op een service op maat, een klantgerichte aanpak en dat alles voor een goede prijs. Heeft u speciale wensen en ideeën op het gebied van transport? Deel ze gerust met ons, wij denken graag met u mee! U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon +31 183-730760.

Bevrachtingskantoor Rapide Shipping B.V. is uw partner voor al uw transport binnen de scheepvaart.

Contactformulier

    Back To Top