Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Rapide Shipping B.V. is het bevrachtingskantoor voor al uw transport via de scheepvaart en binnenvaart in binnen- en buitenland. Rapide Shipping is onderverdeeld in verschillende B.V. ’s waarin de werkzaamheden van het bedrijf tot uiting komen. Zo verzorgen we niet alleen het transport van goederen over het water, maar zijn we tevens werkzaam in de scheepvaart en zandhandel. De activiteiten zijn gescheiden, maar hetzelfde team staat garant voor uw transport of handel waardoor u altijd op dezelfde kwaliteit en service kunt rekenen!

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Ons bevrachtingskantoor is gespecialiseerd in scheepvaart

Ons bevrachtingsbedrijf bestaat al sinds 1995 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende transporteur van goederen en grondstoffen over het water. Door niet alleen bezig te zijn met de scheepvaart maar de werkzaamheden uit te breiden naar het transport van vulzand en bevrachting zijn we inmiddels hét professionele bevrachtingskantoor in de scheepvaart en binnenvaart geworden. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de scheepvaart of zou u graag meer willen weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking! Vele tevreden klanten gingen u voor.

Het bevrachtingsbureau voor de binnenvaart

Bij ons bedrijf profiteert u van uitstekende service voor transport via de binnenvaart. Onze ervaren stuurmannen kennen de rivieren en de kanalen als geen ander. Als u grondtransport over water wilt realiseren, rekent u op onze expertise. Wij bevrachten onze binnenvaartschepen zorgvuldig, zodat uw kostbare lading niet beschadigd raakt. Zo weet u zeker dat uw lading goed op locatie aankomt wanneer u ons bevrachtingskantoor inschakelt voor het transport van uw goederen.

Profiteer van service op maat

Bij het bevrachtingskantoor in de scheepvaart en binnenvaart, Rapide Shipping B.V. uit Werkendam nabij Dordrecht, staan flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid hoog in het vaandel voor het transport. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op service op maat, een klantgerichte aanpak en dat alles voor een goede prijs. Heeft u speciale wensen en ideeën op het gebied van transport? Deel ze gerust met ons. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee! U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@rapideshipping.nl of telefoon +31 183-730760.

Bevrachtingskantoor Rapide Shipping B.V. is uw partner voor al uw transport binnen de scheepvaart.

Contactformulier

    Back To Top