skip to Main Content
0183 - 730 760 info@rapideshipping.nl

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Rapide Shipping B.V. is gespecialiseerd in bijzonder transport over water. Wat voor soort ladingen u ook wilt laten transporteren, wij kunnen het aan. Wij bieden altijd maatwerk, zodat u zeker weet dat u een samenwerking aangaat waarbij veilig en tijdig transport centraal staat. We beschikken over een vloot dat ook ingezet kan worden op de kleinere vaarwegen. Als u ons inschakelt, ontzorgen wij u geheel. Zo kunt u zich weer volledig focussen op uw corebusiness. Wij kunnen altijd het vervoer van diverse soorten bouwmaterialen verzorgen, maar ook bijzonder transport behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we ook containers laden, vervoeren en lossen. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij Rapide Shipping B.V. voor bijzonder vervoer over water!

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Bijzonder transport over water: onze vloot

Rapide Shipping B.V. beschikt over een geschikte vloot voor bijzonder transport over water. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Voor elke opdracht die wij krijgen, bieden wij maatwerk. We beschikken bijvoorbeeld over een (beun)schip dat ook op kleinere vaarwegen kan navigeren. Bovendien is onze Rapide geschikt voor het transporteren van verontreinigde gronden en baggerspecie. Dit schip is namelijk uitgerust met een goedgekeurde overdrukinstallatie.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van bijzonder transport over water? Wilt u ons direct inschakelen en profiteren van een uitstekende dienstverlening? Neem dan direct contact op!

Contactformulier

    Back To Top