Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

U kunt bulkgoederen laten vervoeren via bulktransport over water met de hulp van Rapide Shipping B.V. Wij zijn een flexibele en betrouwbare partij met een grote vloot. Hierdoor kunnen wij op al uw wensen inspelen en zorgen dat uw bulktransport over water soepel en vlot verloopt. Wij kunnen vele verschillende bulkgoederen vervoeren, zoals zand, grind, granulaten en nog veel meer. Wij ontzorgen u geheel en bieden een totaalpakket aan diensten aan. Zo kunt u het bulktransport over water zorgeloos aan onze professioneel handen overlaten.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Bulktransport over water: we denken met u mee

Als u onze hulp inschakelt voor bulktransport over water, bijvoorbeeld ophooggrond en vulzand, dan denken we altijd met u mee. We willen immers dat u een oplossing krijgt die optimaal aansluit bij uw behoeften en eisen. U weet dan zeker dat wij u bieden wat u voor ogen heeft. Wij communiceren op heldere wijze, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Rapide Shipping B.V. brengt desgewenst vooraf uw wensen in kaart, zodat we hier goed op kunnen inspelen. Wij beschikken over het juiste materieel om uw bulktransport of bouwmaterialenvervoer over water op professionele wijze te verzorgen.

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer direct naar de vele mogelijkheden bij Rapide Shipping B.V. voor bulktransport over water op maat. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

    Back To Top