Skip to content

✔ Gespecialiseerd in het verhandelen van uiteenlopende soorten bouwmaterialen.

 Uitgebreide transportopties en accurate transportwijze.

 Onze eigen schepen transporteren via alle beschikbare vaarwegen.

Bent u op zoek naar ophooggrond, zand, grind of andere bouwmaterialen? Dan vertrouwt u op Rapide Shipping uit Werkendam, nabij Dordrecht. Naast het transporteren van diverse bouwmaterialen via het water zijn we gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten zand. Onder onze soorten zand behoren scheldezand, metselzand, ophoogzand, zeezand en nog meer andere soorten.

Meer informatie of neem contact met ons op

Stel uw vraag over onze diensten gemakkelijk hier.

Ophooggrond beschikbaar voor diverse doeleinden

Ophoogzand wordt vaak omschreven als ongezeefd zand dat gebruikt wordt voor het opvullen van ruimtes en het ophogen van terreinen. Doordat er niet veel eisen een het zand worden gesteld en het enkel van functionele aard is, worden verschillende zandsoorten voor dit doeleinde gebruikt en zijn de prijzen relatief laag. Ook bij Rapide Zandhandel kunt u terecht voor ophooggrond voor diverse doeleinden zoals:

  • Ophogen van parken en straten
  • Aanvullen van oppervlakten en kuilen
  • Ophogen van tuinen of het dichten van vijvers

Neem contact op met onze experts voor meer informatie

Heeft u vragen met betrekking tot het kopen, transporteren of leveren van grondsoorten en bouwmaterialen waaronder ophooggrond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en een antwoord op al uw vragen. Zo zijn wij graag uw partner wanneer u uw grond over water getransporteerd wilt hebben. Bel onze experts via +31 183-730760 of stuur een e-mail naar info@rapideshipping.nl voor al uw vragen.

Ophooggrond laat u leveren door Rapide Shipping B.V. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contactformulier

    Back To Top